«Україна – серце Європи»

4 березня в рамках тижня природничо-математичних дисциплін викладач географії Світлана Бондаренко провела КВК зі студентами 21М групи.

Змагання проходило в кілька етапів і передбачало виконання завдань різного характеру: відгадати країну за описом, скласти магнітну карту Європи, швидко відповісти на питання, зібрати карту-пазл України, відшукати країну за прапором. Студенти були активними й успішно виконали всі завдання. Завершився конкурс грою «Галопом по Європі». У підсумку переможцями стали Ольга Володько й Анастасія Лещик.

Під час конкурсу молоді люди поглибили знання про країни Європи; продемонстрували творчі здібності, логічність, креативність; формували комунікативні, інформаційні, полікультурні та соціальні компетентності; відчули почуття гордості за свою країну, належності до рідної землі, народу, – зазначила педагог.

За словами викладача, дівчата дуже старалися, зацікавлено виконували завдання, та й загалом панувала творча, доброзичлива атмосфера. Майбутнім менеджерам усе дуже сподобалося, тому вони запропонували проводити більше таких занять.

Слід зазначити, що група 21М брала активну участь у зимовій інтеренет-олімпіаді з географії, вони першими з усіх зареєстрованих пройшли тестування. Нагороди вибороли Оля Володько – диплом І ступеня й Анастасія Лещик – диплом ІІІ ступеня. Такі високі результати – не випадковість, а закономірність постійного прагнення студенток до самопізнання, саморозвитку та самовдосконалення.