Відбулися фахові олімпіади

Студенти ГАТІ СНАУ освітнього ступеня «Бакалавр» взяли участь в олімпіадах з дисциплін практично-професійного циклу підготовки.

Результати олімпіади на відділенні агроінженерії підтвердили високі показники успішності майбутніх фахівців. У підсумку з предмету «Трактори і автомобілі» переможцем став Олександр Фурса, а з предмету «Гідропривід сільськогосподарської техніки» – Андрій Смичок й Олексій Чмирков

Також низка олімпіад пройшла на відділенні економіки та інформаційних технологій. В олімпіаді з менеджменту серед студентів 11ФБп групи перше місце посіла Дарина Воскобойник, другою стала Юлія Самоха, третьою – Оксана Сорока (викладач Вікторія Нестеренко). В олімпіаді з маркетингу в 11ФБп місця розподілилися наступним чином: перше – Юлія Самоха, друге – Дарина Воскобойник, третє – Оксана Сорока (викладач Вікторія Нестеренко). Олімпіада з

фінансів підприємств у 21ФБп групі завершилася перемогою Ольги Базуріної, друге місце дісталося Богдану Матюсі, третє – Наталії Єременко (викладач Оксана Дзекелева).

За результатами проведеної олімпіади з дисципліни «Фінанси підприємств» студентку 21ФБп групи Ольгу Базуріну рекомендовано до участі у наступному обласному турі олімпіад за фахом.