Невід'ємна сторінка нашої понадстолітньої історії

У ГАТІ СНАУ відбувся випуск молодших спеціалістів спеціальності 073 «Менеджмент». Студенти 41М групи отримали горде та високе звання «Випускник Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака Сумського НАУ».

Дипломи з відзнакою та грамоти за активну участь у громадському житті й внесок у розвиток традицій рідного вишу вручили Катерині Козловій й Анжелі Конозобко. Крім дівчат, документ про освіту як підтвердження фаху й тих знань, що протягом трьох з половиною років давав інститут, отримали ще дванадцять молодих фахівців: Валентина Анфіногенова, Дмитро Бардаков, Карина Битькова, Данило Бесараб, Євген Воєвода, Анастасія Литвинчук, Ірина Мінченко, Олена Овчіннікова, Катерина Спіріна, Любов Ткаченко, Ярослав Хандурін і Кристіна Юрченко.

У першу чергу молодих людей привітав директор навчального закладу Анатолій Литвиненко.

Для нас це особлива мить, бо сьогодні ми даємо можливість молодим, красивим, енергійним випускникам вийти в самостійне життя, –звернувся до присутніх Анатолій Васильович. – Шановна молодь, ви повинні зрозуміти, що нічого в житті не з’являється просто так. Усе, про що мрієте, треба самим пробувати робити. Протягом періоду навчання ми давали вам знання, і сьогодні ви маєте можливість їх упорядкувати та будувати власне майбутнє. Живіть із успіхом й упевненістю в завтрашньому дні.

Завідувач відділення економіки та інформаційних технологій Олена Суровицька зачитала звіт про роботу державної кваліфікаційної комісії й також приєдналася до вітань.

Хочу подякувати вам за те, що чотири роки тому ви та ваші батьки зробили правильний вибір – прийшли до нас на навчання. Розумію, що вам було не завжди легко. Але ви вчилися, успішно долали труднощі, росли, розвивалися, здобували професійні знання, вміння, навички. І ось тепер ви як молоді фахівці стоїте на порозі дорослого життя, – зазначила Олена Іванівна. – Хочу побажати, щоб ви не зупинялися на тому, що у вас уже є зараз. Треба продовжувати вчитися, підвищувати свій рівень, фах. Займайтеся самоосвітою. Намагайтеся прагнути більшого, кращого. Бажаю вам реалізуватись у професії, знайти справу свого життя й обов’язково при цьому бути щасливими.

Куратор випускної групи Наталія Середа побажала своїм вихованцям тільки перемог, щасливої долі, завжди залишатися людяними, щоб поруч завжди були рідні та близькі. Наталія Анатоліївна закликала з гордістю згадувати викладачів і дякувати батькам.

Навзаєм відмінниця навчання Катерина Козлова подякувала викладачам і батькам за цінний досвід і підтримку, рідному закладу освіти – за друзів і нові знайомства.

Музичне вітання батькам випускників подарував Богдан Васютенко.