Олімпіада як інтелектуальне змагання

На відділенні будівництва пройшли олімпіади серед студентів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» з дисциплін практично-професійного циклу підготовки.

Варто зазначити, що олімпіади з базових професійних предметів – це різновид інтелектуальних змагань на освітньому просторі підготовки бакалаврів з будівництва, покликаний заохотити студентську молодь до вивчення фахових дисциплін. Саме тому завдання містили запитання з предметів «Транспорт і шляхи сполучень», «Інженерна графіка», «Будівельне матеріалознавство» (спецкурс), «Залізобетонні та кам’яні конструкції».

Результати олімпіади підтвердили високі показники успішності студентів. У підсумку переможцями стали майбутні бакалаври: Марія Бідненко, Артем Жеба, Анастасія Жарик і Руслан Золотарьов.

У нас творча, талановита, працелюбна та прогресивна молодь, яка здійснює вагомий внесок в історію інституту. Пишаємося нашими студентами та бажаємо творчого підйому, успіхів і натхнення, наполегливості та витримки на такому важкому, але такому важливому й цікавому шляху як навчання,
– говорить завідувач відділення будівництва Віра Хлонь.