Фінальний крок на шляху навчання

25 лютого студенти 41М групи ГАТІ СНАУ вийшли на фінішну пряму. Після повного курсу навчання та практичної підготовки майбутні менеджери склали екзамен на здобуття кваліфікації фахівця в галузі управління.

Приймала іспит комісія у складі голови – кандидата економічних наук, доцента кафедри менеджменту Сумського НАУ Світлани Турчіної та членів комісії: директора інституту Анатолія Литвиненка, заступника директора з навчальної роботи Наталії Горох, завідувача відділення економіки та інформаційних технологій Олени Суровицької, голови циклової комісії викладачів економіки, менеджменту та інформаційних технологій Людмили Коренівської, а також викладачів Наталії Маринченко та Вікторії Нестеренко.

Комісія відзначила належний рівень підготовки студентів. Оцінювання їх знань проходило у два етапи: електронне тестування та розв’язування практичних задач. Успішність здачі атестаційного екзамену склала 100%, якісний показник – 71,4%. На «відмінно» виконали екзаменаційні завдання Данило Бесараб, Євген Воєвода, Катерина Козлова, Анжела Конозобко та Крістіна Юрченко.

У підсумку голова комісії Світлана Турчіна побажала випускникам подальших успіхів у навчанні та нових звершень у майбутній професії. Усіх випускників вона запросила продовжити навчання в Сумському національному аграрному університеті, який має потужну базу для підготовки бакалаврів за спеціальністю «Менеджмент» з перспективою подальшого успішного працевлаштування.