Заслужена нагорода

Методист Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака Сумського НАУ Олександр Гладушка отримав звання «Професіонал року» в номінації «Наукові здобутки».

Переможців щорічного традиційного міського конкурсу «Професіонал року» вітали 21 лютого в міському палаці культури.

Олександр Федорович бере активну участь у науковому та методичному житті країни, області та закладу освіти, регулярно виступає на засіданнях методичного об’єднання методистів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Сумської області. Із 2009 року він є членом НМК ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти». Неодноразово представляв навчальний заклад на міжнародних виставках «Агро», «Інноватика в сучасній освіті», «Сучасні заклади освіти». Готував і проводив майстер-класи, педагогічні семінари, аукціони педагогічних ідей. Виконує функції організатора більшості науково-методичних та інших заходів, які проводяться на базі навчального закладу.

Другий рік поспіль робить вагомий внесок у організацію та проведення першої та другої Всеукраїнських конференцій «Сучасні моделі розвитку агропромислового виробництва: виклики та перспективи». Активно співпрацює з німецькими колегами в рамках німецько-українського проєкту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України».

Нагороджений Подяками та Грамотами МОН, має почесне звання «Відмінник аграрної освіти та науки ІІІ ступеня», нагрудний знак Науково-методичного центру аграрної освіти Міністерства аграрної політики та продовольства України «За вагомий внесок у розвиток освіти».

Вітаємо колегу та бажаємо подальших звершень!