Молоді менеджери – про перший виробничий досвід

13 лютого успішно пройшов відкритий захист виробничо-технологічної практики студентами спеціальності «Менеджмент».

Приймала захист комісія у складі завідуючої відділенням практик Марини Козлової, завідувачки відділення економіки та ІТ Олени Суровицької і викладачів: Вікторії Настеренко, Людмили Коренівської та Оксани Дзекелевої.

До уваги членів комісії були представлені розгорнуті звіти про діяльність студентів на провідних підприємствах міста та району за час практики. Виступи студентів супроводжувалися мультимедійними презентаціями та відеоматеріалами.

Сучасний стан і перспективи розвитку підприємств були представлені на прикладі ТОВ «Велетень», ТОВ «Росток-Холдинг», ТДВ «Глухівський хлібокомбінат», Інститут луб’яних культур НААН, ПП «Бізон-Тех 2006» м. Київ та інших. Велику увагу студенти приділили питанням організації виробництва на зазначених підприємствах, економічним моделям їх функціонування, зовнішнім зв’язкам і перспективним можливостям розширення підприємств у сучасних ринкових умовах. Комісія ставила фахові запитання, на які доповідачі успішно відповіли та захистили представлені роботи.

У підсумку звіти та відповіді студентів були високо оцінені. Особливо були відзначені презентаційні матеріали Катерини Козлової, Любові Ткаченко, Данила Бесараба, Кристіни Юрченко й Анжели Конозобко.