«Хто зверху?»: дуель поставила все на свої місця

До Дня закоханих у Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбулося інтелектуально-розважальне шоу.

На шляху до перемоги зійшлися команда дівчат у складі Катерини Мотинги (11АГ), Тетяни Бацюн (22БО), Анни Пушко (11Ф), Жанни Бузинни (21БО), а також юнаків: Вадима Гаруста (21ПЕ), Максима Пантюшенка (11ПЕ), Артема Найденка (11АІ) та Олексія Володського (12АІ). Ведучими та за сумісництвом капітанами були Вікторія Татаренко та Богдан Нибилиця.

Розпочалася боротьба з бліц-опитування «Правда/неправда», під час якого свою першість довели юнаки. Конкурс «Збери літери» довів, що найкраще орієнтуються як в просторі, так і в складній ситуації «мужики». Ні дівчата, ні хлопці, не змогли вгадати хто ж вони такі за зображенням на екрані, що позаду них. Частіше за інших звуковий сигнал подавали дівчата, саме вони й взяли верх у конкурсі «Назви пісню». З’ясовуючи, хто ж з хлопців першим отримав двійку, красуні вгадали одного, юнаки ж так і не змогли визначитися, хто з дівчат раніше зустрів своє перше кохання. Обмінявшись ролями, зрозуміли, що дівчата краще знають назви чоловічих зачісок, ніж юнаки – страв. В останньому конкурсі за гравців «віддувалися» глядачі в синьому та червоному одязі.

Не менш цікавими були й бонусні запитання, які давали можливість заробити додаткові бали. Серед них: скільки відсотків студентів ГАТІ слухає рок-музику та роблять селфі щодня; скільки відсотків хлопців знають, що таке хайлайтер тощо.

Жіночо-чоловіча дуель поставила все на свої місця. У підсумку першість вибороли дівчата. Заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко та голова Центру молодіжної політики Аліна Силіна вручили всім гравцям грошові винагороди.

Крім цього, визначили переможців фотоконкурсу #Love_and_GATI, який проходив напередодні в мережі Інстаграм. Ними стали пара Вікторія Татаренко та Богдан Козел.

У перервах між конкурсами учасники студентської самодіяльності розважали глядачів і давали гравцям можливість перепочити.