Наші – можуть!

22 січня викладачі та співробітники Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака СНАУ взяли участь у спартакіаді «Здоров’я», що відбулася на базі спортивного комплексу Сумського національного аграрного університету.

Команди з ГАТІ СНАУ, Маловисторопського, Путивльського, Охтирського, Роменського, Сумського коледжів СНАУ та Сумського НАУ змагалися за першість в шести видах спорту. Наш інститут представляли Вадим Середа, Дмитро Середа, Віктор Гололобов, Максим Гололобов, Віталій Бірюк, Сергій Сашньов, Алла Низєва, Андрій Андросенко та Ярослав Кельбас.

За результатами ігор волейбольна команда інституту виборола «золото». У бадмінтоні наші гравці також виявилися кращими: Вадим Середа та Сергій Сашньов посіли перше місце, Дмитро Середа та Віталій Бірюк стали другими. Виокремилися наші спортсмени й силою. У змаганнях з армліфтингу Андрій Андросенко здобув перемогу, Вадим Середа посів третю сходинку. Не пасли задніх і в інтелектуальному спорті: гра в шахи для Ярослава Кельбаса завершилася «сріблом». «Бронза» дісталася Аллі Низєвій (настільний теніс) і Дмитру Середі (дартс).

Команда нашого вишу показала високий рівень підготовки, за що кожен гравець отримав грамоти та кубки від профспілкового комітету СНАУ.