Професійний колектив і сучасна матеріальна база

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбулися загальні збори трудового колективу.

Насамперед директор вишу Анатолій Литвиненко подякував кожному співробітнику за внесок у розвиток і стабільність навчального закладу. Після цього Анатолій Васильович підбив підсумки минулорічної роботи. Окремо зупинився на основних напрямках діяльності інституту: забезпечення якісної підготовки фахівців, здійснення повноцінного прийому, організацію роботи з обдарованими студентами, акредитацію освітньо-професійних програм, практичну підготовку студентів, виховну та методичну роботу, міжнародну співпрацю, фінансову й адміністративно-господарську діяльність тощо.

Голова профспілкової організації співробітників інституту В’ячеслав Колесник відзвітував щодо роботи, виконаної профспілкою у 2019 році. Під час виступу В’ячеслава Володимировича мова йшла про надання матеріальної допомоги, організацію та проведення культурно-масових і спортивних заходів, своєчасну виплату зарплати.

Методист Олександр Гладушка та член ревізійної комісії Наталія Сивоконь взяли участь в обговоренні вищезазначених питань. Вони запропонували надати задовільну оцінку роботі доповідачів.

Також під час заходу обрали делегатів на конференцію трудового колективу СНАУ

Протягом зборів були ухвалені відповідні рішення.

Традиційно наприкінці зустрічі інженер з охорони праці Олексій Базурін провів загальне заняття з питань безпеки праці. Він розповів про протипожежну безпеку в закладах вищої освіти, нагадав про порядок дій під час виникнення пожежі, звернув увагу на штрафні та карні санкції у разі порушення правил пожежної безпеки.