Студенти ГАТІ – креативні, веселі та талановиті

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака Сумського НАУ відбувся фестиваль талантів «Дебют першокурсника», який щорічно проводиться в День Святого Миколая Чудотворця.

Насамперед заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко привітав присутніх зі святом і побажав успіхів під час зимової сесії.

Організовувати захід студентам нового набору допомагали старшокурсники – досвідчені підкорювачі сцени інституту.

Концертну програму сучасним танком відкрили студентки 11М групи Аліна Анікушина, Дарина Дига та Діана Кулікова. Також протягом заходу хореографічними композиціями запалювали настрій глядачів студенти 12Е, 11Е та 11Ф/БО груп. Крім цього, зі сцени лунали пісні у виконанні Віталія Мудриченка (11ПБ) та Аліни Анікушиної. Ольга Коверзнєва (11Ф/БО) зізналася рідному вишу в коханні, виконавши авторський вірш «Я люблю ГАТІ». А ось Олексій Володський (12АІ) довів усім присутнім, що баян – це не щось застаріле та нудне, а досить сучасне та цікаве.

Цьогоріч чимало молодих людей вирішило «брати» глядацьку аудиторію гумором. Що ж, здається, ставка зіграла. Зал не вщухав від оплесків, дивлячись мініатюри та гумористичні номери від майбутніх будівельників, комп’ютерників, електриків і менеджерів. Цікавинкою заходу стало й те, що куратор 11Е групи Віталій Шельпяков вирішив підтримати своїх вихованців, взявши участь у мініатюрі.

До того ж під час фестивалю заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко та голова Центру молодіжної політики Аліна Силіна нагородили переможців і призерів гастрономічного конкурсу «Звана вечеря». Найгостиннішим визнали гуртожиток №3, друге місце посіли дівчата з першого гуртожитку, третіми стали мешканці гуртожитку №2. Вони отримали кухонне приладдя та набори інструментів. Крім цього, привітали святковим подарунком переможця новорічного фотоконкурсу #HappyNewYearGATI Богдана Нибилицю.

Учасники концерту вкотре довели, що студенти ГАТІ – креативні, веселі та талановиті. Насамкінець молоді люди отримали солодощі.