Підбили підсумки та поставили нові завдання

У читальній залі бібліотеки ГАТІ СНАУ відбулося планове засідання педагогічної ради.

Розпочали захід хвилиною мовчання за загиблими під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох розповіла про організацію закінчення першого семестру 2019-2020 навчального року. Зокрема, вона говорила про неухильне дотримання вимог чинного законодавства під час проведення екзаменаційної сесії; виставлення модульних, залікових й екзаменаційних оцінок; оформлення записів у журналах; розробку та затвердження графіків індивідуальних занять для студентів у канікулярний час тощо. Також Наталія Василівна звернула увагу на підготовку навчально-методичної документації, необхідної для роботи в другому семестрі, встановлення ліміту стипендіатів, проведення первинного інструктажу з безпеки життєдіяльності для студентів вишу.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Олександр Дещенко ознайомив присутніх із перспективними напрямками співпраці інституту з сучасним виробництвом: розробкою Програми співпраці вишу з агропромисловими підприємствами, фермерськими господарствами, організаціями й установами регіону; проведенням нарад, практичних семінарів, засідань круглого столу за участі педагогів і виробничників для розгляду питання впровадження дуальної форми здобутя освіти; розширенням мережі баз проходження виробничих практик майбутніми фахівцями. Крім цього, Олександр Олександрович зазначив, що необхідно висвітлювати досвід організації співпраці з сучасним виробництвом у фахових і педагогічних виданнях. В обговоренні цього питання взяли участь голова циклової комісії електротехнічних дисциплін Олексій Ткачов і голова циклової комісії агроінженерних дисциплін Євгеній Авраменко.

Завідувач підготовчим відділенням Оксана Вілкова підбила підсумки профорієнтаційної роботи в І семестрі. Окремо зупинилася на особливостях її проведення в другій половині 2019-2020 навчального року.

Насамкінець завідувач навчально-методичним кабінетом Ірина Хлонь розповіла про порядок і план підвищення кваліфікації педагогічних працівників інституту на рік; організацію ведення, занесення й обліку інформації.

Протягом засідання педради затвердили низку відповідних проектів рішень.