Співпраця в пріоритетних напрямах

Глухівський агротехнічний інститут імені С.А. Ковпака СНАУ, в особі директора Анатолія Литвиненка та ПАТ «Сумиобленерго» в особі Голови Правління Ігоря Дирбавки підписали Меморандум про співпрацю з метою налагодження взаємодії між сторонами.

Учасники обговорювали посилення інтеграційних зв’язків між освітою та виробництвом, підвищення кваліфікації викладацького складу та поєднання наукового потенціалу з практичним досвідом роботи. Обидві сторони планують розвивати взаємовигідну співпрацю. З одного боку пріоритетним напрямом роботи є організація та проведення практик, залучення провідних фахівців товариства для проведення практичних та теоретичних занять, сприяння працевлаштуванню випускників інституту. З іншого – виконання студентами курсових і дипломних проектів, спрямованих на вирішення фінансових, економічних, технічних проблем товариства, також здійснення цільової підготовки та перепідготовки фахівців тощо.

Після підписання документу представники ПАТ «Сумиобленерго» відвідали народний музей С.А. Ковпака та Глухівський краєзнавчий музей.