Звана вечеря: нові традиції у ГАТІ СНАУ

Протягом місяця в гуртожитках Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака СНАУ проходив конкурс «Звана вечеря».

Кращі господарі та господині демонстрували свої уміння не лише куховарити, а й зустріти та розважити гостей. До складу журі увійшли в.о. заступника директора з виховної роботи Денис Овсянко, практичний психолог Ірина Марченко та голова Центру молодіжної політики Аліна Силіна.

У першому гуртожитку господині частували гостей варениками з різноманітною начинкою. Хлопці з другого гуртожитку пригощали млинцями. У третьому гуртожитку теж були млинці з великою кількістю начинок. Крім цього, юнаки з третього гуртожитку показали всю свою майстерність у кулінарній справі та поза конкурсом приготували фаршировану щуку й торт.

Якщо дівчата з першого гуртожитку співали запальні пісні під гітару та показували гумористичну сценку, то мешканці другого гуртожитку жартували на актуальні студентські теми. А ось юнаки з третього гуртожитку показали гумористично-театралізовану виставу з елементами народного фольклору на тему: «Українське весілля».

За словами учасників і гостей, у всіх залишилися лише позитивні емоції від цих заходів.

Підбиття підсумків конкурсу «Звана вечеря» та вручення подарунків відбудеться 19 грудня в актовій залі інституту під час фестивалю «Дебют першокурсника». Усі учасники отримають подарунки від Центру молодіжної політики.