Назад до школи

20 листопада до Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака СНАУ завітали волонтери з Корпусу Миру США Олівія Інграм і Деніел Бреннан.

Викладач іноземної мови Альона Панасенко організувала для колег і студентів розмовний клуб «Школи в Америці", де разом з американськими колегами обговорили особливості освітнього процесу в США й ознайомилися з навчальними предметами в середній та старшій школах. Крім цього, значну увагу звернули на особливості вивчення іноземних мов в Американських школах. Студенти ставили запитання, на які отримували ґрунтовні відповіді, найбільше їх цікавило дозвілля молоді.

Ми сподіваємося, що зустрічі такого змісту будуть постійними в нашому інституті, – зазначає Альона Вікторівна. – Вони допоможуть нашим студентам і педагогам покращити мовний рівень і більше дізнатися про Сполучені Штати.

До відома, Олівія та Деніел будуть у Глухові два роки, щоб підвищити рівень знань іноземної мови нашого населення, а також для власного вивчення української мови та культури.