За лаштунками відділення будівництва

14 листопада відділення будівництва Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака СНАУ відкрило двері учням Глухівської ЗОШ №2.

Школярі переглянули відео про історію будівництва та принципи навчання студентів-будівельників. Методист Ольга Фурса ознайомила дев’ятикласників із переліком спеціальностей, за якими готують фахівців у навчальному закладі.

Після цього учні, розділившись на команди й отримавши персональний маршрутний лист, взяли участь у захоплюючому квесті. Юнаки та дівчата, перебігаючи з однієї аудиторії в іншу, виконували різноманітні завдання. Студенти 11ББП групи: Артем Медвідь, Настасія Жарик, Руслан Золотарьов і Єгор Щербаков допомагали школярам орієнтуватися в аудиторіях.

Молоді люди за допомогою гри в дартс вирішували, де будуть навчатися або ж яку стипендію отримуватимуть. Крім цього, за описом типу споруди знаходили фотографії будівель, розбирали будівельні матеріали за видами, брали участь у вікторині тощо. Також «веселі вантажники», наповнивши аудиторію сміхом, переносили «будівельний вантаж» (повітряні кульки) совковою лопатою.

За виконання усіх завдань школярі отримували «гроші», після підрахунку яких виявили, що перемогла дружба.

Завершилося все фотографуванням і смакуванням булочками з чаєм.