Незвичайні вареники та веселі конкурси – гостинний гуртожиток №1

У рамках конкурсу «Кращий господар і краща господиня» в гуртожитку №1 ГАТІ СНАУ пройшов перший етап – «Звана вечеря».

Дівчата підготували гумористично-розважальну програму для глядачів і журі, до складу якого увійшли в.о. заступника директора з виховної роботи Денис Овсянко, практичний психолог інституту Ірина Марченко та голова Центру молодіжної політики Аліна Силіна.

Для участі в одному із конкурсів дівчата запросили мешканців гуртожитків №2 та №3. Перед юнаками постало завдання вгадати начинку вареників. Іноді це було не так просто, бо вона обмежувалася лише фантазією дівчат і наявністю інгредієнтів у магазинах. Найбільш незвичайні – вареники з оселедцем, буряком, огірком і ківі.

Протягом заходу дівчата жартували та співали пісні. За словами присутніх, атмосфера була доброзичлива та легка. А наостанок господині ще пригостили варениками членів журі та всіх гостей.

Наприкінці вечері журі подякувало дівчатам і вихователю гуртожитку №1 Яні Щебедько за гостинність.

Дівчатам було складніше, бо вони перші брали участь у конкурсі, – наголосив Денис Овсянко. – Але все пройшло на такому високому рівні, що для хлопців із другого та третього гуртожитків, які будуть наступними організовувати звані вечері, це стало своєрідним майстер-класом.

Ближче до Нового року журі визначиться з переможцями та вручить їм цікаві та корисні подарунки.