Спільною працею досягнемо вершин

В актовій залі ГАТІ СНАУ відбулася зустріч студентів першого курсу з адміністрацією навчального закладу.

На заході були присутні заступники директора, завідувачі відділень, голова Центру молодіжної політики, завідувач бібліотеки, першокурсники та їх куратори.

Спочатку директор інституту Анатолій Литвиненко представив першокурсникам адміністративний склад вишу, звернув увагу на переваги кожного відділення та необхідності співпраці студентства з педагогічним колективом.

Шановне студентство, ви повинні вбачати в нас своїх колег. Між нами немає ніякої дистанції, – наголосив Анатолій Васильович. – Хочемо, щоб ви якнайшвидше адаптувалися до життя нашої інститутської родини. Ми вступаємо в епоху нових знань, тому, головним нашим завданням є навчити вас учитися та розвиватися, а ви в свою чергу маєте прагнути до знань і бути мобільними.

Заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох ознайомила молодих людей із особливостями організації навчального процесу в інституті. Зокрема, Наталія Василівна говорила про графік навчання, отримання стипендій, систему стягнень за запізнення без поважних причин тощо.

Про особливості проживання в студентських гуртожитках, правила внутрішнього розпорядку в закладі освіти, організацію дозвілля, нарахування соціальних стипендій, роботу волонтерських загонів і психологічної служби розповів заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко.

Під час виступу заступника директора з навчально-виробничої роботи Олександра Дещенка мова йшла про отримання водійських посвідчень, здобуття робітничих професій, види практик тощо.

Заступник директора з виробничої роботи Михайло Кліндух, насамперед, закликав підтримувати чистоту на території інституту та звертатися до господарської частини в разі виникнення питань щодо умов проживання в гуртожитку.