Розробляли освітні програми для підготовки фахівців

Протягом тижня представники ГАТІ СНАУ брали участь у практичному семінарі «Складання освітньо-професійної програми підготовки молодших спеціалістів та розробка програми виробничої практики».

Захід проходив на базі НМЦ "Агроосвіта" у рамках німецько-українського проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах україни (FABU)».

21-22 лютого, а також 25-26 лютого завідувач відділення механізації та агропромислових технологій Вячеслав Чалий і голова циклової комісії агроінженерних дисциплін Олександр Дещенко допомагали розробляти освітні програми для студентів спеціальності «Агроінженерія» та «Агрономія».

27 лютого завідувач відділення електроенергетики агропромислового виробництва Олена Артемова та голова циклової комісії електротехнічних дисциплін Олексій Ткачов разом із колегами-викладачами аграрних коледжів України обговорили новий стандарт підготовки молодших спеціалістів-енергетиків. Також вони узгодили елементи освітньо-професійної програми та створили методичну базу для проходження виробничої практики майбутніми спеціалістами.

У підсумку учасники отримали сертифікати від модератора зустрічі - фахівців із Німеччини.