«Срібний» куратор

25 жовтня на базі Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової НУБіП України відбувся регіональний етап професійного огляду-конкурсу «Кращий куратор навчальної групи-2018».

Від Глухівського агротехнічного інституту імені С.А Ковпака участь брала куратор 21АГ групи Ганна Мелута, яка гідно представила свою роботу та посіла друге місце.

Під час конкурсу Ганна Вікторівна презентувала себе як педагога, куратора та митця. Також надала психолого-педагогічну характеристику своїй групі, розповіла про методи, які використовує в процесі роботи з різними групами студентів, та про організацію студентського самоврядування в групі. Крім цього, показала фото та відео, що висвітлюють позааудиторне життя студентів.

Загалом участь брало 12 навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської, Житомирської, Полтавської та Сумської областей. Організували конкурс Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ «Агроосвіта».

Вітаємо куратора, яка приділяє багато уваги своїм студентам, та є для них не лише вихователем, але й духовним наставником. Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, натхнення, нових досягнень і визнання керівництва.