Бути здоровим – це модно

Представники Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака СНАУ взяли участь у міських заходах, присвячених святкуванню Дня фізичного виховання та спорту.

Під час урочистого відкриття кращим спортсменам нашого навчального закладу вручили грамоти. Зокрема, грамотою управління молоді та спорту Сумської ОДА було нагороджено керівника фізичного виховання Івана Поцелуєва, грамотою міської ради – викладача фізвиховання Віктора Гололобова. Також відзначили грамотами відділу молоді та спорту Романа Медьвідя та Михайла Мітяєва.

У процесі показового виступу голова Центру молодіжної політики нашого навчального закладу Альона Волкова представила присутнім досягнення надзвичайно талановитих й активних спортсменів ГАТІ СНАУ. Серед них – майстер спорту України із судномодельного спорту, срібний призер чемпіонату світу, багаторазовий чемпіон України та Європи Юрій Примаков, майстер спорту України з судномодельного спорту, бронзовий призер чемпіонату світу, багаторазовий чемпіон України Олег Устінов і майстер спорту України з пауерліфтингу, чемпіон України, багаторазовий призер чемпіонату України Роман Медьвідь. Паралельно танцювальний колектив ГАТІ підіймав настрій глядачів запальним народним танком.

Кандидат у майстри спорту з рукопашного бою, чемпіон України, призер чемпіонату світу Артем Медвідь, призер чемпіонату України та світу з рукопашного бою Микита Грандовський і багаторазова чемпіонка України, призер чемпіонату світу з військово-спортивного багатоборства Ірина Щастна продемонстрували елементи рукопашного бою.

Після цього команди вирушили змагатися в силі, спритності, витривалості, влучності та згуртованості.

У підсумку команди ГАТІ СНАУ посіли І та ІІ місця з перетягування канату, ІІІ місце – з міні-футболу. Студент 11ББП групи Роман Медьвідь у спартакіаді силачів показав найкращі результати в кантуванні вантажівки й підніманні колоди, а в загальному заліку став третім. Керівник фізичного виховання Іван Поцелуєв виборов перемогу у стрільбі з пневматичної гвинтівки.