Здобули корисні знання

Викладачі циклової комісії фізичного виховання ГАФК СНАУ взяли участь в онлайн-семінарі «Інноваційні підходи в організації навчальної та позааудиторної роботи з фізичного виховання в закладах фахової передвищої освіти в умовах сьогодення».

Науково-методичний центр ВФПО спільно з Комітетом фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України згуртував викладачів, керівників фізичного виховання закладів фахової передвищої освіти, щоб ознайомити їх із сучасними методами ефективного менеджменту інноваційної діяльності в освітньому процесі. Зокрема, мова йшла про особливості організації та проведення занять з фізичної культури в інклюзивній групі у закладах фахової передвищої освіти; засоби підвищення ефективності фізкультурно-оздоровчої роботи на навчальних та самостійних заняттях зі здобувачами освіти ЗВО; розвиток фізичної активності студентської молоді в умовах закладу фахової передвищої освіти: інноваційні стратегії та виклики; упровадження нових варіативних модулів на уроках із фізичної культури під час практичної діяльності тощо.

Власним досвідом з учасниками семінару ділилися науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, керівники та викладачі фізичного виховання закладів фахової передвищої освіти. Загалом у заході взяли участь понад 300 фахівців із різних куточків України.