З надією на співпрацю

Делегація ГАФК СНАУ відвідала 31-у спеціалізовану виставку автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів AutoTechService.

AutoTechService — найочікуваніша щорічна подія серед представників автосервісу та післяпродажного обслуговування легкових і вантажних автомобілів, виробників та імпортерів комерційного та спеціального транспорту, і всіх інших спеціалістів, чия діяльність пов’язана з автомобілями.

Особливістю цьогорічної виставки є одночасне проведення 4-ох спеціалізованих технічних виставок: ComAutoTrans та AutoTechService, Aquatherm Kyiv та Intertool Kyiv.

Директор коледжу Анатолій Литвиненко, заступник директора з навчальної роботи Михайло Кліндух, завідувач відділення агроінженерії Вячеслав Чалий оглянули стенди провідних компаній-виробників і дистриб'юторів з усієї України та Литви, ознайомилися з широким вибором автозапчастин і компонентів, авторемонтного та сервісного обладнання, витратних матеріалів та інструменту, мастильних матеріалів, автомобільного обладнання та автоелектроніки тощо. Без уваги не залишилися павільйони з професійним інструментом і садовим інвентарем і виставка енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання, промислового холоду, відновлювальної енергетики, сантехніки та басейнів.

Відвідуючи такі заходи, ми прагнемо знайти нових партнерів, які допоможуть удосконалити навчальний процес, осучаснити нашу матеріально-технічну базу, – говорить директор коледжу Анатолій Литвиненко. – У нас є подібний позитивний досвід, який перетворився на багаторічне партнерство. Сподіваюся, що цього разу також будуть ті, хто підпише залишені нами Меморандуми для співпраці.