Розширили коло можливостей для працевлаштування

Студенти та викладачі відділення агроінженерії ГАФК СНАУ взяли участь в онлайн-конференції «AFTERMARKET очима bilstein group».

Фахівець з регіонального розвитку компанії «Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG» Олександр Смірнов почав свою розповідь з інформації про історію та розвиток автомобільного ринку загалом.

Далі спікер зосередився на Незалежному Ринку Автомобільних Запчастин – IAM. Зокрема ознайомив учасників з онлайн каталогом для пошуку та підбору запчастин від bilstein group та пояснив, як їм користуватися.

Також пан Олександр розповів, з чого складається життєвий цикл автомобільних запчастин, окреслив канали їх збуту. Насамкінець Олександр Смірнов на власному прикладі продемонстрував здобувачам освіти можливий кар’єрний шлях, додавши мотивації під час працевлаштування звертати увагу й на сферу автомобільного транспорту.

За рахунок тих знань, які ви вже отримали в коледжі, ви маєте великі шанси успішного розвитку. Сподіваюся, моя інформація розширила коло ваших варіантів для реалізації можливості працевлаштування, – зазначив Олександр Смірнов.