Актуальні знання для професійного зростання

Студенти четвертого курсу відділення агроінженерії ГАФК СНАУ разом із викладачами взяли участь у вебінарі «Функції та значення мікроелементів в живленні рослин».

Захід організував Науково-методичний центр ВФПО за підтримки та в рамках реалізації німецько-українського проєкту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України».

Дипломований аграрний інженер Йонас Рувольдт надав присутнім актуальну інформацію, яка буде корисною для професійного зростання молодих спеціалістів.

Протягом зустрічі детально розглянули функції та значення мікроелементів, причини дефіциту поживних речовин у ґрунті, потребу в мікроелементах різних культурних рослин, живлення мікроелементами.

Сьогодні наші здобувачі освіти отримали знання від фахівця-практика, який дуже добре володіє темою, – говорить завідуючий відділення агроінженерії Вячеслав Чалий. – У нинішніх умовах надзвичайно важливо мати можливість отримувати актуальну інформацію з найпрофесійніших джерел, бо це підвищує конкурентоздатність випускників коледжу на ринку праці.