Інноваційні освітні практики в умовах війни

Голова циклової комісії гуманітарних дисциплін ГАФК СНАУ Ганна Мелута взяла участь у міжобласній нараді обласного методичного об’єднання викладачів української філології закладів фахової передвищої освіти Сумської області.

Захід «Інноваційні освітні практики в умовах війни» проходив у режимі відеоконференції з використанням онлайн-платформи Google Meet. До нього долучилися 46 учасників із Чернівецької, Вінницької, Волинської, Львівської та Сумської областей.

Під час зустрічі мова йшла про викладання української мови та літератури, зарубіжної літератури; підготовку студентів до національного мультипредметного тесту; освітньо-виховний процес у закладах фахової передвищої освіти; обмін досвідом: результати наукових, науково-методичних, освітньо-виховних надбань викладачів; роботу з обдарованими учасниками освітнього процесу тощо.

Спілкування з колегами було цікавим та інформативним, - поділилася враженнями Ганна Мелута. – Отримані знання будуть використані під час практичної діяльності, вдосконалення професійного рівня та підвищення педагогічної майстерності викладачів ГАФК СНАУ.