Можливості для самовдосконалення студентської молоді

Команда "BLOCKCHAIN" відділення економіки та інформаційних технологій ГАФК СНАУ взяла участь у II Відкритому всеукраїнському турнірі з фінансової грамотності «FinCup-2024».

До складу команди увійшли студенти, яких підготувала тренер – викладач економічних дисциплін Наталія Маринченко: Даніїл Шпаков (21ФБП), Богдана Малик (21ФБП), Ангеліна Асадча (21БО), Карина Котік (31БО), Єлизавета Коршок (31БО) та Дарина Білоусова (31БО).

Загалом для участі в турнірі у 2024 році зареєструвалася 131 команда.

Війна порушила нормальне функціонування шкіл, коледжів та університетів у більшості регіонах нашої країни. Багато закладів освіти було пошкоджено чи зруйновано, а вчителі, викладачі й учні були змушені залишити свої домівки, – зазначила Наталія Маринченко. – Незважаючи на ці виклики, щодня кожен із нас докладає неймовірних зусиль, щоб стимулювати інтерес молоді до навчання та розвитку, створювати різноманітні можливості для їх самовдосконалення.

Захід відбувався на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, Громадської організації «Діловий клуб «Партнер», Харківського банківського союзу й інших партнерів.

Вітаю кожного учасника! Ви є надією та потенціалом майбутньої сильної України. З вашими знанням і відданістю наша країна зможе досягти великих успіхів у різних сферах життя, в тому числі у вирішенні економічних викликів і стимулюванні розвитку суспільства, – підсумувала Наталія Анатоліївна.