Продовжуємо знайомство з коледжем

Слухачі підготовчих курсів Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ поспілкувалися з педагогами відділень агроінженерії та будівництва.

Одній групі школярів розповіли про те, чим займаються агрономи та агроінженери та які дисципліни вивчають на відділенні, щоб стати справжніми професіоналами. До того ж майбутнім абітурієнтам продемонстрували лабораторії: технічного сервісу та ремонту машин і обладнання, експлуатації машин і обладнання, тракторів і автомобілів; ознайомили з принципами роботи трактора NEW HOLLAND.

Для іншої групи учнів провели екскурсію відділенням будівництва. Під час неї поінформували щодо професій галузей будівництва та лісового господарства. В лабораторії випробування будівельних матеріалів дослідно виміряли на міцність бетон. А в аудиторії дипломного та курсового проєктування молодим людям презентували проєкти, які викладачі разом зі студентами створювали в програмах для креслень AutoCAD, AutoCAD Architecture, Renga, GRAPHISOFT, ArchiCAD з різних будівельних матеріалів, серед яких і деревина – основний відтворювальний ресурс лісової галузі. Крім цього, викладачі наголосили на діджиталізації освітнього процесу галузі будівництва та лісового господарства й ознайомили школярів із засобами аерофотозйомки.