Всесвітній тиждень грошей: захистіть свої кошти, убезпечте своє майбутнє

Під керівництвом викладача Наталії Маринченко студенти 21ФБП, 31М, 21Ф, 21БО, 31Ф, 31БО груп стали учасниками заходів Global Money Week 2024, підтримуючи цю освітню кампанію на відділенні економіки та інформаційних технологій.

Варто зазначити, що вже вдесяте Національний банк організовує заходи в рамках міжнародної інформкампанії з фінансової обізнаності та є її офіційним координатором в Україні. Основна тема Global Money Week у 2024 році – «Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє».

До програми Всесвітнього тижня грошей долучилися партнери Нацбанку. Зокрема провели конференцію для освітян "FinLit Forum: розвиток фінансової грамотності в шкільній освіті"; вебінари «Платіжне шахрайство: досліджуємо разом з Кіберполіцією», «Кібербезпека та схеми шахрайства у воєнний час». Серед учасників викладач виокремила найактивніших студентів: Ірину Фокіну (21ФБП), Ангеліну Асадчу (21БО), Ангеліну Власенко (21БО), Валерію Лозу (21БО), Валерію Петрусенко (21Ф) .

Ці онлайн-зустрічі відбулися за підтримки Проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу». Кожен, хто бажає бути фінансово вихованим та обізнаним, може стати учасником цих заходів.