Єднаймо Україну Тарасовим словом

Студенти ВСП "Глухівський агротехнічний фаховий коледж" взяли участь у літературному конкурсі (онлайн) учнівської та студентської молоді Сумщини.

Літературний конкурс «Єднаймо Україну Тарасовим словом» проводиться онлайн щорічно на базі Сумського НАУ для учнівської (9-11 класи) та студентської молоді Сумщини. Щоб узяти участь, треба було створити відео декламування будь-якого твору Тараса ШЕВЧЕНКА та розмістити його на особистій сторінці в соціальних мережах Facebook або Instagram.

Цьогоріч конкурс об’єднав понад 100 учасників: студентів СНАУ та всіх його відокремлених підрозділів, учнів ліцеїв і шкіл Сумщини.

ГАФК СНАУ представляли Таміла Гавриченко (21КІ), Юлія Чмиркова (41АГ), Анна Іващенко (11М). Таміла та Юлія посіли друге місце, Анна – третє.

Враховуючи дистанційне навчання та безпекову ситуацію, онлайн заходи – це єдиний можливий варіант розвитку та вдосконалення наших талановитих студентів, тому ми завжди намагаємося брати участь у подібних заходах. – зазначив Денис Овсянко, заступник директора з виховної роботи. – Окремо хочу подякувати організаторам цього конкурсу.