Успішне професійне майбутнє: дізнайся про нього тут і сьогодні

Викладачі спеціальностей «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», а також «Комп’ютерна інженерія» ГАФК СНАУ ознайомили слухачів підготовчих курсів зі своєю діяльністю.

Одній із груп завідувач відділення Василь Литвиненко розповів про переваги професії енергетика. Педагоги циклової комісії електротехнічних дисциплін провели для майбутніх абітурієнтів екскурсію кабінетами та лабораторіями відділення. Викладачі спеціальних дисциплін ознайомили хлопців і дівчат з особливостями своїх предметів і запропонували обрати одну з найбільш престижних на сьогоднішній день професію. Викладач Віталій Шельпяков разом зі студентами третього курсу Іваном Воробйовим і Романом Зеніковим провели заняття для набуття навиків паяння.

Крім цього, школярі зустрілися з викладачами відділення економіки та інформаційних технологій. Спеціальність «Комп’ютерна інженерія» презентували завідувачка відділенням Вікторія Косенко й викладачі спеціальних дисциплін Олена Суровицька та Юрій Сухойваненко. Педагоги запропонували учасникам перевірити свої ІТ-здібності за допомогою невеликої інтерактивної вікторини з ребусами, тестами та завданнями на логіку, які стосувалися комп'ютерної техніки, сучасного програмного забезпечення, соціальних мереж та айтівців, які вплинули на наш світ. Також відбувся майстер-клас з програмування, на якому слухачі курсів мали можливість написати програму для арифметичних розрахунків.