Нові звершення

Студенти 11КІ групи активно долучилися до ХХ Всеукраїнської інтернет-олімпіади (Зима 2024) з географії, що проходила на освітньому порталі "На Урок".

Олімпіада тривала понад місяць. Таким чином здобувачі освіти виконували завдання у зручний час і перевірили свої знання з вивченого в І семестрі.

Організатори підбили підсумки та визначилися з переможцями, серед яких десятеро наших студентів. Так, дипломи ІІ ступеня отримали Єгор Ружилович й Артем Сидоренко. Решта - дипломи ІІІ ступеня: Дар'я Богатирьова, Вікторія Бізюкова, Олексій Єрмаков, Назар Рекун, Максим Рекун, Микола Плотніков, Альона Ступак і Владислав Стокальський. Молоді люди відзначили цікавий формат завдань і те, що небагато часу витратили на виконання.

Викладач ГАФК СНАУ Світлана Бондаренко отримала свідоцтво про підготовку десятьох переможців, а також подяку за активну участь в організації ХХ Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На Урок" з географії.

Інтернет-олімпіади – це можливість для кожного студента показати себе, дізнатися більше нового, вдосконалити свої практичні навички. Щиро вітаємо переможців. Бажаємо нових звершень та успіхів у навчанні, – підсумувала результати Світлана Вікторівна.