Навчаймося самі та навчаймо інших

Співробітники Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ взяли участь у воркшопі «Особливості будови та експлуатації техніки New Holland. Основи проведення діагностики та технічного обслуговування».

Викладач спецдисциплін відділення агроінженерії Євгеній Авраменко та майстер виробничого навчання Олександр Фурса ознайомилися з принципами роботи сучасної техніки, а також отримали практичні кейси з використання тракторів і комбайнів компанії New Holland. Таким чином вони ще й пройшли підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які здійснюють підготовку кваліфікованих робітників для аграрного сектору.

Захід проходив на базі Центру точного землеробства імені професора Михайла Довжика відповідно до меморандуму про співробітництва між Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Сумським національним аграрним університетом, Департаментом агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації та аграрним бізнесом Північного Сходу України.