Студенти й адміністрація: дієвий діалог

У конференц-залі Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ відбулася зустріч Центру молодіжної політики з директором навчального закладу.

Голова ЦМП Юлія Чмиркова ознайомила з переліком заходів, які студактив планує провести найближчим часом. Голови секторів і координатори відділень відзвітували про зроблене й окреслили свою діяльність у другому семестрі.

Директор коледжу Анатолій Литвиненко закликав присутніх максимум уваги приділити соціалізації молоді, активізувати роботу старостату, бути в курсі емоційно-психологічної обстановки в групах.

Наш навчальний заклад заслуговує на активну молодь, – зазначив директор коледжу Анатолій Литвиненко. – Участь у студентському самоврядуванні дає можливість впливати на організацію роботи колективу ГАФК СНАУ. Беріть відповідальність за те, якими будуть ваші студентські роки, а ми підтримаємо ваші активності.

Під час зустрічі молоді люди озвучили ті питання, які є нагальними на сьогоднішній час. Отримані відповіді засвідчили, що діалог між адміністрацією та студентами продовжує бути дієвим.