Хто зверху?

До Дня закоханих у Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулося інтелектуально-розважальне шоу.

На шляху до перемоги зійшлися команда дівчат у складі Вікторії Пух, Таміли Гавриченко, Карини Аристової та Дарини Гаврильчук, а також юнаків: Іллі Савіна, Юрія Лежая, Дмитра Голубкова та Віталія Галанжі.

Розпочалася боротьба з конкурсу «Показуха», під час якого свою першість довели юнаки. У наступному раунді вгадували мелодію, і з цим завданням найкраще впоралися дівчата. Під час конкурсів «Збери літери» та «Вгадай предмет» виявилося, що саме дівчата знають найбільше відповідей на питання та добре орієнтуються в так званих чоловічих інструментах, а от хлопцям назви косметики далися зовсім не легко. Ні дівчата, ні хлопці не змогли вгадати, хто ж вони такі за зображенням на екрані, тож на свої місця все розставили дивоглядки.

Не менш цікавими були й бонусні запитання, що давали можливість заробити додаткові бали. Серед них: скільки відсотків дівчат хоча б раз у житті передаровували непотрібні речі; скільки відсотків хлопців люблять дарувати дівчатам квіти без причини; скільки відсотків хлопців краще почекають на вулиці, ніж підуть із дівчиною по магазинах; скільки відсотків хлопців хоча б раз користувалися гігієнічною помадою; скільки відсотків хлопців більше полюбляють футбол, ніж бокс.

У фіналі жіночо-чоловіча дуель завершилася нічиєю. Дивоглядки допомогли подвоїти бали юнакам, однак дівчата були вже далеко попереду. Тож за результатами всіх раундів перемогла жіноча команда.

Заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко та голова Центру молодіжної політики Юлія Чмиркова вручили всім гравцям солодощі.

Учасники студентської самодіяльності розважали глядачів і давали гравцям можливість перепочити, виконуючи сучасний танок. Ведучим був Гліб Осьмаков.