Професійне зростання

Психолог коледжу Ірина Марченко взяла участь у творчих звітах практичних психологів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, інституційного догляду та виховання дітей, що атестуються у 2024 році на встановлення чи підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії».

Практичний психолог ДНЗ «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» Ольга Острівна з власного досвіду поінформувала учасників щодо ролі психологічної служби закладу професійної (професійно-технічної) освіти у створенні позитивного соціально-психологічного клімату в учнівському середовищі».

Про формування психологічної стійкості учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану мова йшла у виступі практичного психолога Комунального закладу Сумської обласної ради «Обласний ліцей спортивного профілю «Барса»» Людмила Ковальова.

Практичний психолог державного професійно-технічного навчального закладу «Конотопське вище професійне училище» Катерина Хрокало поділилася власним досвідом з питань збереження психічного здоров’я особистості в контексті реалій сьогодення.

Такі творчі звіти є корисним і цінним досвідом для кожного спеціаліста, адже це напрацювання, кропітка праця, яка може стати в нагоді під час роботи спеціаліста психологічної служби в наданні психологічної підтримки учасникам освітнього процесу, а також для власного професійного зростання, – підсумувала Ірина Владиславівна.