Вчитись і навчати, планувати та реалізовувати

Заступник директора з навчальної роботи Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ Михайло Кліндух і завідувач відділення агроінженерії Вячеслав Чалий взяли участь у Agro Ukraine Summit 2024.

Цей захід об’єднав лідерів української аграрної спільноти; став ефективним майданчиком для отримання нових знань, пошуку дієвих рішень у сучасних умовах, а також обміну цінним досвідом між представниками компаній, які взяли відповідальність та обрали вектор розвитку сільськогосподарського сектору України.

Михайло Михайлович і Вячеслав Іванович цікавилися сучасною технікою та новітніми технологіями, налагоджували ділові контакти з виробниками, дилерами з продажу сільськогосподарської техніки та домовлялися за проведення гостьових лекцій із такими компаніями як DroneUA, CONVEX International, MZURI, TORNUM, БТУ-ЦЕНТР, HORSCH, OLIS, LUBNYMASH, Ventalab, ecoorganic та іншими.

Дякуємо організатору ProAgro Information Company за можливість об'єднуватись у такий непростий час, щоб разом будувати ефективні стратегії, вчитись і навчати, планувати та реалізовувати, – підсумував Михайло Кліндух.