Головне – безпека колективу

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулося планове загальне заняття з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності для адміністрації, викладачів і співробітників навчального закладу.

Головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Головного управління Пенсійного фонду в Сумській області Вікторія Валюх ознайомила присутніх із Законодавством України «Про охорону праці». Під час виступу лікаря з гігієни праці Глухівського відділення ДУ "Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" Миколи Сугоняка мова йшла про медичні огляди та профілактику професійних захворювань та отруєнь. Представники Шосткинського районного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій звернули увагу на пожежну та мінну безпеку в Сумській області. Найосновніші постулати цивільного захисту, зокрема навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях звучали у виступі завідувача навчально-консультаційного пункту цивільного захисту Олександра Мельника (м. Глухів).

Фельдшер оздоровчого пункту ГАФК СНАУ Катерина Сердюк розповіла про надання домедичної допомоги потерпілим у разі нещасного випадку, а викладач відділення електроенергетики Олексій Ткачов провів навчання з електробезпеки в коледжі.