Знання – неоціненний багаж

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбувся випуск слухачів підготовчих курсів. Школярі пройшли підготовку до вступних випробувань, поглибивши знання з української мови та математики. Крім цього, вони ознайомилися з матеріально-технічною базою вишу: навчальними аудиторіями, обладнаними сучасною комп’ютерною та мультимедійною технікою, лабораторіями; відвідали презентації кожного з відділень і поспілкувалися з педагогами, які викладають загальноосвітні дисципліни.
Я вітаю вас із завершенням підготовчих курсів, – звернувся до дев’ятикласників директор коледжу Анатолій Литвиненко. – Я хочу, щоб ви зрозуміли, що знання – неоціненний багаж. Усвідомте: ваше майбутнє залежить від того, як і чому ви будете вчитися протягом життя, бо світ потребує професіоналів із нестандартним мисленням.
Учні переглянули відео-спогад «Як це було», освіживши в пам’яті цікаві моменти навчання. Також школярі отримали сертифікати випускників підготовчих курсів, що дають додаткові бали під час вступу. Єлізавета Васильченко, Андрій Вавілов, Ігор Кубишко, Даніїл Костяк, Максим Мілютін, Данило Колесников, Кирил Рибалко, які показали найкращі результати, отримали сувеніри. Завершили захід у студентському смарт-кафе.