На вістрі змін у галузі

Викладачка економічних дисциплін ГАФК СНАУ Наталія Маринченко взяла участь у регіональній конференції «Ведення аграрного бізнесу на Сумщині».

Захід, організований Департаментом агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації, відбувся на базі Сумського національного аграрного університету. Його ректор, голова ради Асоціації тваринництва і птахівництва Сумщини Володимир Ладика привітав учасників конференції.

У рамках панельної дискусії «Міжнародна грантова підтримка» Наталія Маринченко, запрошена в якості експертки з підтримки та реалізації грантових проектів міжнародних організацій, висвітлила тему «Гранти для аграріїв – це реальна можливість розвивати агробізнес на безповоротні кошти від міжнародних, національних та регіональних програм».

У виступі мова йшла про те, як зробити процес залучення грантових ресурсів в Україні доступним та успішним. Разом із іншим доповідачка навела конкретні кроки, які збільшать шанси отримати схвальний висновок від представників фондів і ознайомила з низкою грантодавців, на яких представникам аграрного бізнесу доцільно звернути увагу.