Як творити добрі справи з користю для суспільства

Заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко долучився до заходів Національно банку України з фінансової грамотності – успішно пройшов курс «Школа благодійності для педагогів».

Під час циклу вебінарів обговорили дуже багато питань, які стосуються благодійності та є, як ніколи, актуальними. Мова йшла про роботу з міжнародною спільнотою, допомогу ЗСУ, освітні проєкти в умовах війни, роль освіти у вихованні культури сталого поводження з відходами тощо. Також учасники проаналізували, як українці долучаються до благодійності та як робити добрі справи з розумом. Під час спілкування звернули увагу й на те, як об’єднати учнів навколо допомоги дітям, які борються з раком; як навчальні заклади можуть допомагати військовим, які постраждали внаслідок воєнних дій. Ледь не на кожній зустрічі розглядали конкретні приклади роботи, які кожен із учасників може організувати в своїх закладах.

Наостанок усі, хто пройшов повний курс навчання та успішно склав фінальне тестове завдання, отримали сертифікати про підвищення кваліфікації за напрямом «Реалізація благодійних ініціатив у закладах освіти та підвищення культури благодійності серед молодого покоління».