Дебют першокурсника 2023

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ пройшов щорічний фестиваль талантів, який традиційно припав на День святителя Миколая.

Попри все наші яскраві студенти першого курсу, яким навіть не випала нагода вперше піднятися на сцену коледжу, адже захід проходив в укритті, показали, що складні умови навчання в умовах воєнного стану не стануть на заваді їм, щоб продемонструвати власні таланти.

Відкрила фестиваль 11Е група, яка підготувала гумористичний танок. Зі сценкою «Підготовка до іспиту» виступила 12Е група, крім цього, вони продемонстрували ще й вокальні таланти, виконавши чутливу композицію «Лелека». Гумором брали зал і юнаки та дівчата з 11Л, 11АІ, 12АІ груп. Студенти 11Л, 11Ф/БО, 11Б груп розважили зал запальними сучасними танцями. У виконанні студенток 11Ф групи пролунала така близька сьогодні українській душі пісня «Біля тополі». Максим Рознятовський (11КІ) виконав пісню «Старі фотографії», його одногрупниця Вікторія Бізюкова – «Мамо, як ти». Анна Іващенко (11М) розчулила глядачів, зачитавши зворушливу, але таку сильну поезію «Я – Україна». Підсумком фестивалю і своєрідною подякою військовим, які дають нам можливість працювати та навчатися, стала пісня «Героям слава» у виконанні Данііла Дзекелева (11АГ).

Заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко привітав учасників із дебютом у виші та Днем святителя Миколая. До того ж Денис Олександрович разом із головою Центру молодіжної політики Іриною Фокіною вручили кожній групі солодкі подарунки.