Студентське визнання 2023

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулася щорічна церемонія нагородження кращих студентів, які вміють вправно поєднувати відмінне навчання з громадським і культурним життям навчального закладу.

Спочатку через пандемію, а тепер і внаслідок нападу країни-агресора святкування проходить без концерту та повної зали, лише номінанти й адміністрація ГАФК. Але зняти урочистості до Міжнародного дня студента з порядку денного ніяк не можна. Передусім присутні вшанували пам’ять випускників і студентів коледжу, які загинули, мужньо захищаючи Україну. Хвилиною мовчання пом’янули всіх воїнів, завдяки яким можемо сьогодні жити та працювати.

Немає кращого періоду життя, ніж студентські роки. На жаль, вашому поколінню їх зіпсувала війна. Звичайно, всім тяжко, але ми маємо робити все можливе, щоб підтримати наших захисників, – звернувся до присутніх директор коледжу Анатолій Литвиненко. – Вітаю вас зі святом. Нехай збудуться всі ваші бажання, починаючи з найголовнішого – нашої Перемоги та миру. Розвивайтеся, не зважаючи ні на що. Знання – це ваш особливий внесок у власний розвиток. Ви – наша сила, наша міць, а за вами – майбутнє нашої країни.

Переможцем у номінації «Гордість коледжу» за напрямком «Активіст року» став Назар Яресько (21КІ); «Спортсмен року» – Дмитро Саврацький (42АІ); «Медійна особа» – Богдан Кириченко (21Б); «Майстер своєї справи» – Олександр Нікітін (21МБП).

Кращими студентами за спеціальністю стали:

«Будівництво та цивільна інженерія» – Руслан Стещенко (41Б);

«Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» – Михайло Чонгін (21Е);

«Агроінженерія» – Антон Павлов (21АІ);

«Агрономія» – Юлія Чмиркова (41АГ);

«Облік і оподаткування» – Валерія Лоза (21БО);

«Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» – Валерія Подгорна (21Ф);

«Менеджмент» – Єлизавета Полторак (21М);

«Комп’ютерна інженерія» – Гліб Осьмаков (41КІ).

Директор коледжу Анатолій Литвиненко вручив найталановитішим і найрозумнішим студентам нашого навчального закладу сертифікати та статуетки.