Знання англійської мови відкривають нові горизонти

У рамках ознайомлення з матеріально-технічною базою коледжу слухачі підготовчих курсів поспілкувалися з викладачами іноземної мови ГАФК СНАУ.

Зустріч зі школярами розпочала Людмила Петрушова, яка англійською мовою розповіла про Глухівський агротехнічний фаховий коледж СНАУ та запропонувала переглянути презентацію з цікавими фактами про третю за популярністю у світі іноземну мову. Альона Панасенко закликала присутніх бути уважними й активними, пообіцявши натомість приємні сюрпризи. Альона Вікторівна та Людмила Степанівна детально коментували кожен слайд, залучали молодих людей до обговорення, допомагали з вимовою найдовших слів, скоромовок тощо. У результаті школярі дізналися багато цікавих фактів про англійську мову й одразу підтвердили отримані знання під час вікторини.

Найактивніші слухачі підготовчих курсів отримали солодощі.

Насамкінець викладачі коледжу запевнили дев’ятикласників, що, регулярно приділяючи англійський мові щодня хоча б 10 хвилин, можна досягти високих результатів і відкрити для себе нові горизонти не тільки в професійній сфері, а й у житті загалом.