Підготовка молодих фахівців – спільно з досвідченими аграріями

Фахівець ТОВ «Велетень» на базі підприємства провів гостьову лекцію для студентів 31АІ та 32АІ груп ГАФК СНАУ на тему: «Машини для посіву зернових та просапних культур».

Заняття з дисципліни «Сільськогосподарські машини» розпочав викладач спецдисциплін відділення агроінженерії Євгеній Авраменко. Насамперед він провів інструктаж з техніки безпеки й охорони праці.

Головний інженер ТОВ «Велетень» Віктор Чубун розповів майбутнім агроінженерам про будову, принцип роботи та регулювання машин на прикладі техніки для посіву зернових і просапних культур, як-от Horsch Focus TD, Horsch Prontо, Great Plains та KINZE 3600.

Також пан Віктор ознайомив студентів із сучасною сільськогосподарською технікою, задіяною в технологічному процесі збирання попередника, внесення добрив, підготовки ґрунту, посіву. До того ж головний інженер поінформував здобувачів освіти щодо структури ТОВ «Велетень» та можливостей проходження технологічної практики на базі підприємства.

Висловлюємо щиру вдячність керівництву та колективу ТОВ «Велетень» за надану можливість проведення занять. Сподіваємося на подальшу співпрацю у процесі підготовки висококваліфікованих фахівців аграрного сектору,– зазначив завідувач відділення агроінженерії Вячеслав Чалий.