Наша сила – в колективі

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулося засідання педагогічної ради, присвячене Дню працівників освіти.

Хвилиною мовчання пом’янули наших воїнів-Героїв, які стояли на захисті України, боронячи її незалежність до останнього свого подиху.

Директор навчального закладу Анатолій Литвиненко зазначив:

Шановні колеги, я розумію, що сьогоднішнє свято в нас вкрадене. Ми не можемо його повноцінно відсвяткувати, але й не проводити не можемо. Праця кожного педагога – особлива, тому що ми формуємо майбутнє нашої країни, закладаємо фундамент – навчаємо тих людей, які будуть відбудовувати країну, і яким сьогодні треба дати достатньо знань. Те, що ми закладаємо, і те, що ми потім отримуємо – наша особлива праця. Це командна робота. Звісно, сьогодні нам усім тяжко, але найважче тим людям, які дають нам можливість у такий момент зібратися; які боронять нас, відстоюючи інтереси українського народу. Увесь світ зрозумів, що українці – це нація, з якою треба рахуватися, й не можна просто в дім зайти й щось забрати. Впевнений, що наші воїни подарують нам Перемогу, ось тоді ми вже й святкуватимемо повноцінно.

Голова профкому В’ячеслав Колесник побажав колегам якнайшвидшого закінчення війни, щоб повернулися в аудиторії студенти, щоб не гинули молоді люди, діти, близькі та рідні.

Подяку Науково-методичного центру ВФПО вручили завідувачу відділення електроенергетики Василю Литвиненку та завідувачу відділення агроінженерії Вячеславу Чалому.

Подяку Сумського національного аграрного університету отримали головний бухгалтер Ірина Матюхіна, завідувачка канцелярії Неля Поцелуєва, завідувачка заочного відділення Світлана Самофалова.

Грамотою директора коледжу нагородили методиста Олену Артемову, викладачів: Ларису Володько, Світлану Голайбо, Віктора Гололобова, Наталію Гончарову, Людмилу Коренівську, Тетяну Лазарєву, Вадима Середу, Івана Степченка, Юрія Сухойваненка, Олексія Ткачова. До того ж відзначили оператора ЕОМ Данила Басанця, секретаря-друкарку Наталію Горчинську, слюсаря-електрика Олександра Кашару, прибиральницю Наталію Макаренко, лаборанта Аллу Низєву, слюсаря-сантехніка Миколу Романенка, провідного бібліотекаря Тетяну Хандій, інженера з охорони праці Наталію Чорнобай, інженера з комп’ютерних систем Миколу Швецова, кухаря Світлану Шершень.

Після цього педагоги та працівники коледжу приймали вітання від Центру молодіжної політики.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Олександр Дещенко та відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Самофалова отримали почесні грамоти Глухівської міської ради.