Фізична культура і спорт – надійне джерело оптимізму, здоров'я та довголіття

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбувся захід, присвячений Міжнародному дню студентського спорту.

Голова циклової комісії викладачів фізичного виховання та захисту України Віктор Гололобов представив присутнім викладачів ЦК. Також розповів про роль фізичного виховання в житті коледжу, ознайомив із матеріально-технічною базою навчального закладу, а також спортивними досягненнями наших студентів і випускників.

Голова ГО «Глухівський військово-патріотичний клуб «Мужність» Кирило Ященко продемонстрував спортивний інвентар та амуніцію спортсменів. Крім цього, гості провели майстер-клас із військово-тактичної підготовки та військово-спортивного багатоборства.

Під час зустрічі відзначили кращих студентів коледжу, які поділилися з учасниками історією свого спортивного шляху.

Грамоту та брендований подарунок вручили чемпіону та призеру чемпіонату України з біатлону серед юнаків Дмитру Саврацькому. Грамоти отримали чемпіон Європи з військово-спортивного багатоборства Вадим Шумицький, чемпіонка України з військово-спортивного багатоборства, кандидат у майстри спорту Анна Іващенко та чемпіон області України з військово-спортивного багатоборства, кандидат у майстри спорту Роман Мілютін. Сувеніри також подарували Кирилу Ященку, тренеру ВПК «Мужність» Андрію Мовчану, керівнику курсу військово-тактичної підготовки «Школа Мужності».

Нагородження відбулося за підтримки Центру молодіжної політики ГАФК СНАУ.