Ефективне навчання із застосуванням соціальних мереж

Викладач відділення економіки та інформаційних технологій ГАФК СНАУ Наталія Маринченко взяла участь у круглому столі курсу «Розвиток сталих комунікацій вищих навчальних закладів у соціальних медіа».

Наталія Анатоліївна презентувала учасникам доповідь «Ефективне навчання із застосуванням соціальних мереж», у якій поділилася досвідом своєї роботи. Зокрема пані Наталія розповіла про мотивування студентів; використання в навчанні настільних фінансово-економічних ігор; участь у фахових конкурсах, вебінарах, конференціях, олімпіадах на платформах Дія, Прометеус, Всеосвіта, На Урок тощо.

Круглий стіл проходив у межах міжнародної онлайн-програми підвищення кваліфікації викладачів ЗВО «Сила соціальних мереж у професійному розвитку викладачів університетів: особистий бренд, інструменти для освітніх продуктів, просування цінностей сталого розвитку». Захід організувала Київська бізнес-школа у рамках міжнародного проєкту “COMSUS. Development of sustainable communications of Higher education institutions in social media” Erasmus +.

За підсумками цієї онлайн-зустрічі буде видано електронний збірник матеріалів.

Наталія Маринченко вдячна організаторам та учасникам за отриманий досвід, а також корисне та цікаве спілкування в колі однодумців.