Викладачі, батьки, студенти: співпраця на результат

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулася зустріч студентів першого курсу та їх батьків із адміністрацією навчального закладу.

Захід розпочали хвилиною мовчання на знак глибокої шани тим студентам і випускникам коледжу, які поклали життя, відстоюючи незалежність України.

Директор коледжу Анатолій Литвиненко представив першокурсникам адміністративний склад закладу: заступників директора, завідувачів відділень і голову ЦМП.

Керівник навчального закладу ознайомив першокурсників з історією коледжу, починаючи від ремісничого училища імені Н.А. Терещенка та завершуючи сьогоденням; основними засадами освітнього процесу; матеріально-технічною базою. Закликав молодих людей усвідомлено ставитися й до навчального процесу, й до розвитку власних здібностей і захоплень, не відкладати життя на потім.

Заступник директора з навчальної роботи Михайло Кліндух розповів про особливості організації освітнього процесу в 2023-2024 навчальному році.

Під час виступу заступника директора з навчально-виробничої роботи Олександра Дещенка мова йшла про здобуття робітничих професій; проходження практик (навчальних і виробничих); співпрацю з провідними сільськогосподарськими підприємствами, компаніями-виробниками сучасної с.-г. техніки; стажування на базі фермерських господарств Німеччини; участь в українсько-німецькому проекті «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України та короткострокові курси навчання.

Про особливості проживання в студентських гуртожитках і можливість відвідувати гуртки та секції, нарахування соціальних стипендій, роботу Центру молодіжної політики та психологічної служби розповів заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко.

Студенти, які не змогли взяти участь у зустрічі, переглянуть її в запису.