Новий навчальний рік: ми сильні, ми впораємося

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулося засідання педагогічної ради.

Засідання почалось із хвилини мовчання, якою присутні вшанували пам’ять випускників і студентів коледжу, які загинули, мужньо захищаючи Україну.

Далі директор ГАФК СНАУ Анатолій Литвиненко вручив низку відзнак.

Грамоту директора за багаторічну сумлінну та плідну працю на освітянській ниві, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у формування кадрового потенціалу відділення будівництва, навчання і виховання фахівців-будівельників отримав Юрій Крачок, який вирішив піти на заслужений відпочинок.

Грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі за підсумками 2023/2024 навчального року нагородили завідувачку навчально-методичного кабінету коледжу Ірину Хлонь і викладачку економічних дисциплін Наталію Горох.

Подяки отримали студент Євген Гаркавий – за зайняте ІІІ місце в обласній студентській онлайн-олімпіаді з англійської мови та викладачка Тетяна Горох, яка була його наставником.

Грамоту за сумлінну і плідну працю на освітянській ниві, вагомий особистий внесок у профорієнтаційну роботу, успішне проведення приймальної кампанії 2023 року вручили Оксані Самофаловій.

Викладачка Олена Суровицька отримала грамоту директора за сумлінну і плідну працю на освітянській ниві, вагомий особистий внесок у підготовку навчальної документації, розробку освітньо-професійних програм, впровадження інноваційних технологій в освітній процес.

Психологиню Ірину Марченко відзначили грамотою директора за сумлінну і плідну працю на освітянській ниві, результативну участь у конкурсах професійної майстерності «Педагогічний ОСКАР», «Творчий вчитель – обдарований учень», успішний психолого-педагогічний супровід освітнього процесу.)

Викладач Ярослав Кельбас отримав грамоту директора за сумлінну і плідну працю на освітянській ниві, вагомий особистий внесок у проведення гурткової роботи, якісну організацію освітнього процесу.

Викладачу Володимиру Макаєву вручили вітальний адрес із нагоди ювілейного дня народження.

Також Анатолій Васильович повідомив про кадрові зміни. Відділення економіки та інформаційних технологій очолила Вікторія Косенко. До педагогічної родини коледжу влилися викладач будівельних дисциплін Сергій Лата, викладачі агроінженерних дисциплін Дмитро Петраченко та Сергій Щебетько, викладач української мови та літератури Альона Слепиніна.

Обравши секретарем педагогічної ради методистку Олену Артемову, визначилися зі складом педагогічної ради на 2023-2024 навчальний рік і затвердили план її роботи.

Директор коледжу Анатолій Литвиненко відзвітував про реалізацію Стратегії розвитку коледжу в 2022-2023 та основні напрямки діяльності в 2023-2024 навчальному році.

Про організаційні та навчально-методичні вимоги до проведення занять у 2023-2024 н/р доповів заступник директора з навчальної роботи Михайло Кліндух.

Про затвердження положень, які регламентують окремі напрямки діяльності закладу, інструкцій, методичних рекомендацій, зразків навчально-методичної документації поінформував методист Олександр Гладушка.

Під час засідання члени педагогічної ради ухвалили низку рішень.